O nama

Dobrodošli u KPOP.RS prodavnicu, specijalizovanu za uvoz i prodaju originalnih k-pop proizvoda iz Južne Koreje!

Naša KPOP.RS prodavnica je osnovana 2020. godine kao prva k-pop prodavnica u Srbiji. Iza našeg tima stoje sami i k-pop fanovi, zbog čega smo u mogućnosti da pratimo najnovije trendove i ponudimo Vam najaktuelnije k-pop proizvode.

Ponosni smo na to što imamo pouzdane dobavljače iz Južne Koreje koji Vam omogućavaju pristup najnovijim albumima, kao i limited verzijama.

Sve narudžbine šaljemo direktno iz našeg magacina u Beogradu. Takođe Vam nudimo opciju ličnog preuzimanja u našoj kancelariji u srcu grada, na Kalemegdanu.

Zahvaljujemo se na poseti našoj KPOP.RS prodavnici i radujemo se što Vam možemo pomoći da obogatite svoju k-pop kolekciju!

Pristupačne cene

U KPOP.RS prodavnici Vas čeka širok izbor k-pop proizvoda po pristupačnim cenama. Sve cene na našem sajtu su finalne, bez skrivenih troškova i uključuju PDV.

Najpouzdaniji partner

Naše višegodišnje iskustvo kao najveći uvoznik k-pop proizvoda u Srbiji je samo jedan od razloga zašto hiljade zadovoljnih fanova imaju poverenja u nas i našu uslugu.

Roba bez oštećenja

Uz nas možete biti sigurni da ćete dobiti proizvode bez oštećenja. Vašu porudžbinu pakujemo u zaštitnoj foliji i tvrdim kutijama, kako bi stigla u besprekornom stanju.

KPOPSHOPSERBIA | INSTAGRAM

Pronađite nas i na Instagramu!

Na našoj instagram stranici @kpopshopserbia možete pogledati mnogobrojne utiske fanova koji su naručivali na KPOP.RS.

Zapratite nas kako biste bili u toku sa najnovijim proizvodima, preorder albumima kao i ekskluzivnim popustima!

Pogledaj Instagram