Plaćanje i isporuka

Naručene proizvode koje imamo na stanju možete da platite pouzećem (kada naručen paket stigne na vašu adresu), uplatom na račun pre slanja (oslaskom u poštu, banku ili putem e-bankinga) ili karticom (Visa, MasterCard, Maestro, American Express ili Dina).

Preorder albumi se plaćaju isključivo unapred uplatom na račun ili karticom.

Ukoliko želite da platite albume unapred, podaci za uplatu su navedeni u e-mailu koji Vam automatski stiže kao potvrda narudžbine.

Nema potrebe da šaljete uplatnicu. Mi ćemo Vam poslati e-mailom potvrdu da smo primili Vašu uplatu 1-2 radna dana nakon prijema uplate.

Ukoliko album imamo na stanju, treba 1-2 radna dana da stignu do Vas.

Ukoliko naručujete preorder albume, oni će biti Vam biti poslati kada stignu iz Koreje (u roku koji je naveden u opisu proizvoda).

Pošiljke se šalju Post Express brzom poštom iz našeg magacina u Beogradu.

Nije, poštarina se plaća dodatno.

Poštarina zavisi od mase i količine naručenih albuma, kao i od načina plaćanja.

Prosečna cena poštarine za 1 album je 250 dinara ukoliko se album plaća unapred, a 350 dinara ukoliko se album plaća pouzećem pri preuzimanju.

Cenovnik poštarine možete da pogledate ovde.

Ostala pitanja

Preorder je naručivanje u periodu pre objavljivanja novog albuma.

Naručivanjem albuma u preorderu osiguravate svoj album, birate verziju i često dobijate benefite, kao što su dodatne kartice i/ili poster.

PDV (porez na dodatu vrednost) je uračunat u sve cene na sajtu. 

Trenutno nisu moguće isporuke van Srbije.

Nažalost ne, jer je pošta zabranila slanje komercijalne robe na Kosovo.

Narudžbinu možete da otkažete isključivo ako je unapred niste platili i ukoliko je već nismo poslali. Već plaćeni preorder albumi ne mogu da se otkažu ili da se zamene verzije.

Ukoliko želite da otkažete narudžbinu koju unapred niste platili i koju još uvek nismo poslali, pošaljite nam e-mail sa brojem narudžbine na: prodaja@kpop.rs

Naručeni albumi ili verzije u okviru albuma ne mogu da se zamene. Molimo Vas da prilikom naručivanja proverite da li naručujete album i verziju koju želite.